Skip to content

Kasi hyvInvointipalvelut nyt auki

  • by
Elvie trainer

Vihdoin kotisivumme ovat valmistuneet. Löydät siitä huolimatta uusimmat uutiset ja tarjoukset myös vanhaan tapaan KaSi hyvinvointipalveluiden Facebook-sivuilta. Ajan palveluihimme voit varata ajanvarausjärjestelmän kautta.

Meidän kautta saa jatkossa ostettua seksuaaliterveystuotteita. Tässä esitellen teille kaksi huipputuotetta. Ensimmäinen on niistä Elvie Trainer. Elvie on oiva apu lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Tuote on maailman pienin ja fiksuin harjoituskuula. Monet muutkin valmistajat lupailevat samaa, mutta ne tarjoavat vain harjoitusohjelmia ja eivät anna palautetta käyttäjälle. Elvie antaa palautteen lantionpohjaharjoitteista välittömästi kännykkäsovelluksen kautta. Säännöllisillä harjoituksilla näkyy tulokset jopa neljässä viikossa.

Elvie-harjoituskuulan käytöstä tarkemmin

Elvie asetetaan vaginaan ja yhdistetään kännykän sovellukseen Bluetoothin kautta. Sen jälkeen on valmista aloittaa treenit. Elviessä on uudenlainen patentoitu teknologia, joka tunnistaa lantionpohjalihasten puristuksen tarkasti ja näyttävät sen reaaliajassa kännykkäsovelluksessa. Tämän avulla saa visualisoitua harjoituksen itselleen ja saa samalla korjattua tekniikan paremmaksi. Älypuhelimeen ladattavasta sovelluksesta näkee edistymisen viikko viikolta. Tämä auttaa pysymään motivoituneena ja sen avulla voi rikkoa omia henkilökohtaisia ennätyksiä.

Elvie on valmistettu lääketieteellisentasoisesta 100 % silikonista, se ei sisällä lateksia tai ftalaatteja. Tuotteen paino on 25 g. Tarkemmat tuotetiedot ja käyttöohjeet voimme kertoa vastaanotolla tai yhteydenottolomakkeella.

Tuote on yhteensopiva iPhone 4S tai uudemman Androin 4.3 kanssa ja sitä uusimpien mallin kanssa, jotka tukevat Bluetooth Low Energy tekniikkaa. Voit käyttää Elvietä myös iPad 3 tai uudemman kanssa sekä iPad Air ja Minin kanssa.

Elviessä on kuusi erilaista harjoitusohjelmaa, jokainen niistä kestää viisi minuuttia. Harjoitusohjelmat ovat jaettu neljään eri vaikeusasteeseen: training, beginner, intermediate ja advanced. Training on harjoitusohjelma heille, jotka käyttävät Elvietä ensimmäistä kertaa. Beginner on aloittelijoille, joka auttaa kehittämään perustaitoja ja lantionpohjalihasten kestävyyttä. Intermediate esittelee uusia taitoja ja lisää lantionpohjalihasten kestävyyttä. Advanced on haastavia harjoituksia, joka vaatii jo hyvää lantionpohjalihasten hallintaa.

Elvie trainer

Miksi lantionpohjalihakset ovat niin puhuttu aihe?

Lantionpohjalihasten ongelmat ovat melko yleisiä. Lantionpohjalihakset ovat tahdonalaisista lihaksista koostuva lihasrakenne, joka on häntä- ja häpyluun välissä. Lantionpohjalihaksien tehtävänä on kannatella lantion elimiä. Lantionpohjalihasten supistuessa lihasryhmä tukee virtsaputken ja peräaukon sulkeutumista estäen virtsan ja ulosteen karkaamisen. Lantionpohjalihakset tukevat myös kehon hallintaa, kuten ryhtiä. Lihasryhmä heikkenee helposti, mikäli sitä ei käytä. Lantionpohjan lihasten heikkenemiseen vaikuttavat myös ikääntyminen, raskaus ja synnytykset.

Kuukupit

Toinen tuote, jonka haluan esitellä, on Fun Factoryn Kuukupit. Setti, jota myymme sisältää kaksi erikokokoista kuppia (A ja B). Tämä tarkoittaa sitä, että reiluille kuukautisvuotopäiville ja niukemmille vuotopäiville on omat kupit käytössä. Tuote sopii myös synnyttäneille naisille.

Kuukupit antavat jopa 12 tunnin ajalle suojan kuukautisvuodolta. Kuukupin käyttö on helppoa ja ekologista. Kuppi asettuu vaginaan miellyttävästi ja sitä voi käyttää jopa uidessa. Kuukupin asettamista voi helpottaa kastelemalla sen vedellä tai laittamalla siihen soveltuvaa liukuvoidetta. Kuukuppi on valmistettu 100 % silikonista, joka on hygieeninen sekä hypoallergeeninen. Kuukupin käyttöikä voi olla vuosia oikealla käytöllä. Kuukuppi puhdistetaan käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. On huomioitava, että öljyt ja voiteet (esim. ruokaöljyt, huulirasva) vahingoittavat kuukupin silikonipintaa. Tuotteen väri saattaa ajan kanssa muuttua veren korkean rautapitoisuuden vuoksi.

Elivien voi tilata meiltä 189,90 € hintaan ja Fun Factoryn kuukupit 34,95 €. Tilauksen voi tehdä lähettämällä meille joko sähköpostia tai soittamalla.

1 thought on “Kasi hyvInvointipalvelut nyt auki”

  1. Pingback: Lantionpohjalihaksille jumppaohjeet - KaSi hyvinvointipalvelut

Comments are closed.