Skip to content

KaSi hyvinvointipalveluiden vuosi 2020

suunnitelma vuodelle 2020
suunnitelma vuodelle 2020

Lähtölaukaus vuoteen 2020! Kuten kunnon yrittäjien kuuluu, niin tuleva vuosi tulee suunnitella ennakkoon, näin myös meillä. Pidimme eilen palaveria siitä, mitä toiveita ja tavotteita meillä on yrityksellemme vuodelle 2020. Mitä haluamme tehdä ja sanoa? Kertasimme kulunutta vuotta, mitä olimme saaneet aikaan, missä onnistuttu ja mokattu. Ennen kaikkea saimme huomata millaisen kasvun olemme tehneet, niin yrittäjinä kuin ihmisinä viimeisen puolen vuoden aikana. Joten tästä on hyvä aloittaa vuosi 2020 ja esitellä meidän suunnitelmat:

Teemakuukaudet:

Vuonna 2020 meidän toiminnassa näkyy kuukausittain vaihtuvat teemat. Pohdimme jokaiselle kuukaudelle vaihtuvan teeman. Teemat tulevat näkymään meidän facebookissa, instagramissa sekä blogissa. Tavoitteena on, että blogi alkaisi päivittymään kuukauden teemaan liittyvien kirjoitusten muodossa kerran viikossa. 

Vuoden 2020 teemat

 • Tammikuu: tavoitteet ja arvot
 • Helmikuu: psyykkinen hyvinvointi
 • Maaliskuu: myötätunto / itsemyötätunto
 • Huhtikuu: merkityksellisyys
 • Toukokuu: terveys ja liikkuminen
 • Kesäkuu: läsnäolo ja rauhoittuminen
 • Heinäkuu: voimaantuminen
 • Elokuu: työhyvinvointi / uudelleen suuntautuminen
 • Syyskuu: perhe / parisuhde
 • Lokakuu: aikasyöpöt / lepo
 • Marraskuu: mielekäs arki / arjen nautinnot
 • Joulukuu: tunteet / bonuksena ajatuksia joulusta

Blogi tulee päivittymään teemojen osalta sunnuntaina. Poikkeuksena vuoden ensimmäinen viikko ja ensimmäinen artikkeli teemoihin liittyen julkaistaan jo huomenna 1.1.2020. Aiheena on silloin tavoitteiden asettaminen. Seuraava tammikuun teema-artikkeli ilmestyy 12.1.2020, josta eteenpäin teema-artikkelit ilmestyvät kerran viikossa sunnuntaisin.

Tapahtumat

Järjestimme vuoden 2019 aikana muutamia tapahtumia ja sovimme, että jatkamme samalla tiellä vuonna 2020. Tänä vuonna tapahtumien aiheina on parisuhde, perhe ja seksuaalisuus. Ja sovimme jo muutamat tapahtumat alkuvuoteen.

parisuhde

Luento: 

6.2.2020 klo18-20 pidämme parisuhde ja sairaus teemaisen luennon meidän omissa tiloissa. Luennon hinta on 20€ tai parilta 30€. Luennon aikana on tarjolla kahvia/teetä  ja keksejä.

Parisuhdesunnuntai

16.2.2020 klo 13-17 järjestämme parisuhdesunnuntain, johon voi osallistua joko puolison kanssa taikka yksin. Päivä sisältää mm. lyhyitä luentoja ja harjoituksia liittyen tunteisiin, kommunikointiin, ristiriitoihin ja seksuaaliseen haluun. Päivän aikana on mahdollisuus korva-akupunktioon, joka sisältyy päivän hintaan. Tarkempi aikataulu ja sisältö julkaistaan lähempänä. Päivän hinta on 110€/pari tai 60€/yksin. Tapahtumaan on ennakkoilmottautuminen tarjoilun vuoksi.

Tilinpäätös vuodesta 2019

Palaverissa vierähti yllättäen kolme tuntia. Sen siitä saa, kun laittaa kaksi liian samanlaista naista yhdessä keskustelemaan ja suunnittelemaan. Sitä tuli palaverin aikana ruodittua hieman muutakin, mutta lopputulos oli hyvä. Olemme edelleen sitä mieltä, että meillä on hyvä draivi ja olemme loistava tiimi. Vaikka ensimmäisenä vuotena olemmekin kohdanneet haasteita ja menneet toisinaan (rumasti sanottuna) perse edellä puuhun.

tasapainoilua

Olemme ensimmäisen vuoden aikana muuttaneet uusiin toimitiloihin, laajentanut toimintaa, haparoineet markkinoinnin ja rahoituksen kanssa ja yrittäneet luoda toimivaa toimintasuunnitelmaa. Olemme kohdanneet useita vastoinkäymisiä ja mokanneet. Olemme itkeneet ja sitten nauraneet vedet silmissä.

Vaikka ensimmäinen vuosi on ollut haastava, niin ennen kaikkea se on ollut opettavainen ja olemme selviytyneet siitä voittajina. Emme missään nimessä olisi selvinneet siitä ilman apua ja haluammekin kiittää tilitoimisto Mineaa sekä Hannu ja Kerttu yhdistystä, ilman teidän apuja neuvoja emme varmasti seisoisi tässä. Lisäksi erityiskiitoksen ansaitsee meidän perheemme, joka on seissyt rinnalla ja antanut meidän pakertaa tämän yrityksen parissa. Kiitos kaikille asiakkaille ja teille, jotka olette auttaneet mainonnassa ja nostaneet meidän näkyvyyttä somessa.

Kiitos <3 te olette täyttä kultaa!

Jos teillä on meille toiveita, kehittämisideoita, tapahtuma ehdotuksia yms. otamme niitä mielellämme vastaan.

Terveisin, Sini ja Kati

PS. Tammikuun aikana yritämme saada myös meidän tuotevalikoiman nettiin ja voitte sitä kautta tilata/varata tuotteita ja noutaa ne joko meidän Keravan tai Jokelan toimipisteestä.